Nem biztonságosak többé a netbankok?
2009. október 26. írta: vecseilaszlo

Nem biztonságosak többé a netbankok?

Hála a Microsoft egy kilenc hete felfedezett hibájának, könnyen beékelhetik magukat a hackerek a bankok és a felhasználók közé – észrevétlenül.

Forrás: Technet.hu
Szerző: Nagy Balázs András


"Moxie Marlinspike már több, mint kilenc hete figyelmeztette a világot a Black Hat biztonsági konferencián egy, a Windowsban található súlyos biztonsági hibára.

Röviden összefoglalva minden, https-el kezdődő, SSL-t használó weboldal meghamisítható az Internet Explorer, Google Chrome, Apple Safari és 3.0-nál régebbi Mozilla Firefox böngészőkben." ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr311461253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása