A Pannon kicsit ráver a T-mobile-ra
2009. október 26. írta: vecseilaszlo

A Pannon kicsit ráver a T-mobile-ra

Miután  megvizsgáltam a T-mobile oldalán a készülékválasztást, több visszajelzést kaptam, hogy a blog olvasói kíváncsiak lennének, hogy mi a helyzet ez ügyben a Pannon Gsm, illetve a Vodafone háza táján. A paraméterek ebben az elemzésben is ugyanazok, mint a T-mobile esetén: emailezésre, 500 cím tárolására, internetezésre és fényképezésre (min. 2 megapixeles) alkalmas telefont szeretnék választani a Pannon Gsm oldalán.

Forrás: Ergománia - Használható honlapot mindenkinek!
Szerző: Rung András, webergonómiai tanácsadó


"Az indulás könnyű, a nyitón a netshop egyértelműen telefonvásárlásra csábít, kár hogy ezt a szót esetleg az idősebb felhasználók nem értik, így ők a feladat elején elvéreznének. Ennél a névnél csak a myPannon menünév a szerencsétlenebb. Kicsit furcsa a felfelé nyíló menü, de még a feldolgozhatóság határán belül marad. Mondjuk a betűméretekkel sem voltak túl nagyvonalúak a Pannon tervezői.

A Netshopban a készülékválasztást már viszont időigényes megtalálni, habár a lista elején van a miniatűr méretezésű menüpont, teljesen elveszik a többi információ közt. Vizuálisan igénytelen, hogy ha egy menüre ráviszem az egeret, akkor nem kék, hanem az eddig semmire sem használt zöld színnel emelik ki, hogy melyik az aktív." ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr221461027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása