Keresőoptimalizálás vs. Google AdWords hirdetések
2009. október 22. írta: vecseilaszlo

Keresőoptimalizálás vs. Google AdWords hirdetések

Még a szakemberek is gyakran elvitáznak arról konferenciákon, fórumokon, blogokon, hogy melyik a jobb, melyiket érdemes alkalmazni. Mindkét műfajnak megvannak a műfaji sajátosságai. Tőlem is gyakran kérdezik, hogy vajon “Érdemes-e az AdWordsben hirdetnem, ha a keresőoptimalizáció jól működik?”

Forrás:
OMA.hu - Online Marketing Akadémia
Szerző: Fehér Márton


"Hasonlítsuk össze az almát a körtével!

Tekintsük át hogy mik az előnyei, hátrányai a két megjelenésformának:

Forrás: OMA.hu - Keresőoptimalizálás vs. Google AdWords hirdetések

Az AdWords nem kannibalizálja a természetes kattintásokat!
Vegyünk egy jól optimalizált honlapot, amely a normál, nem fizetett találatokból viszonylag sok látogatót kap. Futtassunk hozzá AdWords hirdetéseket is, akár ugyanazokra a szavakra, amelyekre amúgy a normál találatokban is megtalálható, akkor" ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr421460773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása