AdServer - ez meg mi?
2009. október 21. írta: vecseilaszlo

AdServer - ez meg mi?

Az AdServer fogalmával mindenki találkozik, aki pár napot eltölt online marketingesek vagy online médiások körében. Persze mindenki úgy tesz, hogy ez egy ismert dolog, és naná, hogy senki nem magyarázza meg miről van szó.

Forrás: adserver blog.hu
Szerző: Berényi Konrád, tanácsadó


"Pedig a megoldáshoz sokat segít, ha lefordítjuk: az AdServer magyarul reklám kiszolgáló szerver. Persze ettől ezt még ehetik vagy ihatják, mégis, mire való ez az izé?

A válasz röviden az, hogy ez segít megjelentetni a reklámokat. Azokat a reklámokat, amelyek valamilyen képként vagy ahhoz hasonlóként jelennek meg. Vagyis a bannereket.

A segítség pedig az, hogy ha a reklámokat adserver-rel jelenítjük meg, akkor egyrészt pontosan mérhetjük azt - vagyis tudjuk, hányszor jelent meg a hirdetés, hányan látták, hányan kattintották -, másrészt szabályozhatjuk is a megjelenést. Vagyis" ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr871460404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása