Web Analytics Wednesday
2009. október 13. írta: vecseilaszlo

Web Analytics Wednesday

Tegnap este [2009. október 7. - a szerk.] volt a Web Analytics Wednesday első budapesti rendezvénye ahol előadóként is részt vehettem. A meetupok formátumával megegyező módon szervezett eseményről van szó, amiben egyedit kínál, hogy analítikai témákról hallhatunk előadásokat, illetve hogy az előadások angol nyelvűek. A blogbejegyzésben elérhető a saját előadásom, illetve igyekszem összeszedni pozitív benyomásaimat.

Forrás:
‹Webakadémia /› / András webkettőt fejleszt /
Szerző: Bártházi András


"A szervező Sebestyén Anna volt, akinek nemzetközi szinten vannak tapasztalatai a témáról, s egy igen jó eseményt sikerült szerveznie a Dob utca egy hangulatos borozójában, egy kis borozással fűszerezve. Az, hogy az előadások angol nyelvűek, annak alapvetően nem lenne értelme, de Anna sikeresen meghívott egy amerikai, és egy hazánkban élő, de ír előadót is, az előbbi az egész rendezvénysorozatot elindító June Dershewitz volt, míg az utóbbi a Yahoo! Magyarország hazai részlegénél analítikai szakértőként dolgozó Emer Kirrane. Rajtuk," ... >>

 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr321446876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása