Google Analytics haladóknak: a célok megfelelő beállítása
2009. október 12. írta: vecseilaszlo

Google Analytics haladóknak: a célok megfelelő beállítása

Haladóknak szánt internetes szemináriumunk során azt mutatjuk be, hogy miként mérhetők a weboldalon történt vásárlások, megrendelések, regisztrációk az ingyenesen használható Google Analytics programmal.

Forrás: Google AdWords internetes előadások
Szerző: Stekkelpak Zoltán


"Az Analytics mérései megkönnyítik a döntést arról, hogyan gazdálkodjunk a marketing-költségvetésünkkel, illetve hogyan érdemes optimalizálnunk a weboldalunkat annak érdekében, hogy minél több vásárlás vagy regisztráció történjen rajta. Az előadást azoknak javasoljuk, akik összetettebb honlappal rendelkeznek és már ismerik az Analytics alapjait."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr721444105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása