Megint bevásárolt a Naspers
2009. október 02. írta: vecseilaszlo

Megint bevásárolt a Naspers

A magyar e-kereskedelem piacán többszörösen is érdekelt dél-afrikai Naspers tovább folytatja az akvizíciókat, ezúttal Brazíliában. 342 millió dollárért egy ár-összehasonlító site-ot működtető vállalkozás 91 százalékához jutott hozzá.

Forrás:
Computerworld
Szerző: Szalay Dániel


"Latin-Amerikában terjeszkedik a Naspers Ltd., a legnagyobb afrikai médiacsoport. A vállalat ugyanis megszerezte a BuscaPe.com ár-összehasonlító site többségi tulajdonjogát. „ A BuscaPe egy olyan lendületesen fejlődő vállalkozás, amelynek révén tovább tudjuk erősíteni pozíciónkat az e-kereskedelem területén" - olvasható Antonie Roux, a Naspers internetes divíziójának vezetőjének véleménye a johannesburg-i tőzsde befektetők számára kiadott közleményében.

A Naspers vezetőinek véleménye szerint az e-kereskedelem jelenleg az egyik legígéretesebben fejlődő terület az interneten - ezért tartották fontosnak, hogy erősítsenek Latin-Amerikában. A BuscaPe.com" ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr51421268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása