Lenyomja az iwiw-et, ja
2009. október 02. írta: vecseilaszlo

Lenyomja az iwiw-et, ja

Erről szólnak a hírek: a Facebook lenyomja az iwiw-et. Lenyomja, mert felpörgött, és már van 400 ezernél is több felhasználója...

Forrás: Onlinemarketing blog - online marketing // hírek // információk // érdekességek // vélemények //
Szerző: Berényi Konrád


"Jelzem, ennyi felhasználója van a Network.hu-nak is, ők mégsem gondolják azt, hogy lenyomják az Iwiw-et. És a Network.hu is felpörgött: február óta ugrott ilyen hatalmasat.

Aki azt gondolja, hogy egy ekkora ugrás exponenciális növekedést jelent majd, az nem ismeri a hazai piacot. Az iwiw ugyanis hungaricum. Van egy nagyon nagy előnye: sokak számára ez jelenti az internetet.

Tudok olyan nem fiatalt, akinek az iwiw miatt van előfizetése. Aki az iwiw üzenetküldőjét használja levelezésre. Aki azt se tudja, ez egy közösségi oldal, "csak" használja." ... >>

Kapcsolódo cikk:
Lenyomja az iwiw-et, és?
(Forrás: Onlinemarketing blog - online marketing // hírek // információk // érdekességek // vélemények)
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr121421234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása