Egy nap alatt több mint egymillió eladott Dan Brown-könyv
2009. szeptember 24. írta: vecseilaszlo

Egy nap alatt több mint egymillió eladott Dan Brown-könyv

A Da Vinci-kód világhírű szerzőjének legfrissebb regényéből a megjelenése utáni első napon már több mint egymillió példány fogyott, az összesítés ráadásul csak az amerikai, kanadai és brit eladásokat vette figyelembe. „Ezek történelmi léptékű eladások, amelyek az összes korábbi észak-amerikai rekordot felülírják” – állítja a Random House alá tartozó Doubleday kiadó által kiadott közlemény.

Forrás: Új Könyvpiac

"A GABO Könyvkiadó már elkezdte Dan Brown művének fordítását, és most tervezik a további munkafolyamatokat. „Sajnos korábban ezt nem tehettük meg, mert az eredeti amerikai kiadó a korábbi rossz tapasztalatok miatt (jog nélküli másolások, interneten megjelenő jogosítatlan részletek) nagyon szigorúan titokban tartott minden információt. Mi is, akárcsak bármely más ország kiadója, csak az amerikai kiadással egyidejűleg kaptuk meg a kéziratot” – hangsúlyozta Földes Tamás, a GABO Könyvkiadó vezetője.

Mint kifejtette, a The Lost Symbol (még nincs végleges magyar címe) fordítói szemmel nézve nehéz, rejtélyekkel és rejtvényekkel teli, fordulatos regény. Rendkívüli sebességgel pereg, a szerző 12 órába tömöríti a cselekményt. Dan Brown öt évig írta könyvét, ami" ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr871403802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása