A teljes e-mail forgalom 90 százaléka spam
2009. szeptember 21. írta: vecseilaszlo

A teljes e-mail forgalom 90 százaléka spam

A világon naponta 180 milliárd spam-et, azaz elektronikus levélszemetet küldenek szét, ami a teljes napi e-mail forgalom 90 százaléka, mondta Ács György, a Cisco regionális biztonsági szakértője egy mai sajtótájékoztatón.

Forrás: mfor.hu - Menedzsment Fórum

"Az informatikai biztonság megteremtése nem olcsó, nem kényelmes, a gazdasági válság idején nagyon nehéz elérni, főleg az államigazgatásban, hogy erre nagyobb figyelmet fordítsanak - mondta Keleti Arthúr, a KFKI Rendszerintegrációs Zrt. biztonsági stratégiai szakértője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő informatikai biztonság napja kapcsán tartott eseményen Keleti Arthúr hozzátette: az üzleti világban vannak jó példák, különösen a pénzintézetek fordítanak komoly összegeket az informatikai biztonságra.

Ács György, a Cisco regionális biztonsági szakértője közölte: az Egyesült Államokban már kormányzati feladattá tették" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr791396205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása