Vége a papírnak: óriási a harc az e-könyv olvasó piacon
2009. szeptember 17. írta: vecseilaszlo

Vége a papírnak: óriási a harc az e-könyv olvasó piacon

Az első netbookokat kifejlesztő Asus a világ legolcsóbb e-könyv olvasójának piacra dobását tervezi.

Forrás: Hírszerző - sokat jelent

"Új fejezetet nyithat az e-könyv olvasók történetében az Asus piacra lépése. A tajvani cég a múlt héten jelentette be, hogy két olvasót is forgalomba fog hozni decemberben, melyek közül az egyik jóval olcsóbb lesz a jelenleg kapható modelleknél. A vállalat azt reméli, hogy a fejlesztés alatt álló eszközeivel hasonló sikereket érhet majd el, mint a hordozható számítógépek piacát átalakító netbookjaival.

Az elektronikus könyv-olvasók széles körű elterjedésének az egyik fő akadályát idáig a készülékek magas ára jelentette, a tajvani cég olcsóbbik könyvolvasója viszont a vállalat ígérete szerint kevesebbe fog kerülni harmincezer forintnál. Ha az Asusnak valóban sikerülni fog egy jól működő eszközt létrehozni, amely kevesebb mint feleannyiba kerül, mint a legtöbb hasonló termék, komoly sikerekre számíthat.

Prémium kategória
A cég másik modellje viszont nem az árával, hanem a technológiai újításaival tűnhet majd ki az elektronikus könyv-olvasók közül. A prémium kategóriás modell két képernyővel lesz felszerelve, a formája pedig" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr421386361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása