2,6 millió osztrák vásárolt online
2009. szeptember 16. írta: vecseilaszlo

2,6 millió osztrák vásárolt online

Az elmúlt egy évben a 16 és 74 év közötti osztrák lakosok 41 százaléka vásárolt valamilyen terméket online.

Forrás: SG.hu - Internet & Tudomány
Szerző: Berta Sándor


"A Statistik Austria nevű szervezet legfrissebb felméréséből kiderült, hogy 2,6 millió 16 és 74 év közötti ausztriai felhasználó vásárolt az elmúlt 12 hónapban legalább egy alkalommal az interneten vagy vett igénybe valamilyen online szolgáltatást. 2003-hoz képest a virtuálisan rendelő személyek száma a négyszeresére nőtt.

A leginkább a 25 és 34 év közötti korosztály tagjai vásárolnak az interneten. Az elmúlt egy évben az ebbe a táborba tartozók 62 százaléka szerzett be a világháló segítségével műszaki cikket, ruhát, könyvet vagy más árucikket. " ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr341384115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása