Ár-összehasonlító oldalt vásároltunk
2009. szeptember 15. írta: vecseilaszlo

Ár-összehasonlító oldalt vásároltunk

A napokban 100 százalékos tulajdont szerzett az Olcsobbat.hu ár-összehasonlító oldalt működtető Selko Kft.-ben a Kirakat.hu portált is gondozó Sanoma Budapest. A megállapodás értelmében az Olcsobbat.hu megtartja saját nevét, arculatát, és minden jellemzőjét.

Forrás: SanomaBudapest - Az Újmédia-divízió blogja
Szerző: Gerencsér Imre


"A 2005 óta működő Olcsobbat.hu az első boltértékelési rendszerrel felszerelt vásárlást segítő, ár-összehasonlító oldal Magyarországon. Célja, hogy a kínálatában szereplő (elsősorban műszaki, háztartási és szórakoztató-elektronikai termékek) közül a látogató könnyedén megtalálja a legolcsóbbat. A portál egyszerűen, átláthatóan működik, automatizált mechanizmusának köszönhetően pedig önmaga frissíti a kereskedő partnerei által forgalmazott termékek paramétereit, így mindig konzisztens adatokat olvashat a látogató.

Az Olcsobbat.hu havi elérése megközelíti a 350 ezret, 2009 májusában 348 ezer látogató (forrás Google Analytics, 2009. május) kereste fel az oldalt. A site 51 ezertermékadatlapjának nagy része tartós fogyasztási cikkeket takar: laptopokat, netbookokat, LCD televíziókat, háztartási gépeket, de mobiltelefonokat, számítógépes perifériákat és GPS eszközöket is nagy számban találnak az Olcsobbat.hu látogatói.

Célunk az e-kereskedelem bővítése
A Sanoma Budapest erős hazai és nemzetközi tapasztalattal, tőkeerős háttérrel és komoly értékesítési hálózattal rendelkezik, amelyek révén a tulajdonosok megnyugtató garanciát láttak az Olcsobbat.hu további fejlesztésére. Az akvizícióval a célunk egyértelműen az e-kereskedelem bővítése. Igen nagy potenciált látunk az internetes kereskedelemben, a piac bővülésében, az erőforrásainkat erre a területre fókuszáljuk. Az Olcsobbat.hu adatbázis-alapon működő ár-összehasonlító oldal pedig a versenytársai közül a legbiztosabb technikai alapokkal és a legnagyobb jövőbeni lehetőségekkel bír." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr801381645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Navigátor Credit · http://www.navigatorcredit.hu/ 2009.09.15. 09:31:51

Szép PR cikk. Egyébként kedvelem az oldalt.
süti beállítások módosítása