6 eszköz a hatékony internetes ügyfélszerzéshez
2009. szeptember 14. írta: vecseilaszlo

6 eszköz a hatékony internetes ügyfélszerzéshez

Az egyik szemem sír, a másik nevet… Szerencsére már itthon is egyre több kkv-s cég ébredezik a rendszerváltás utáni csipkerózsika álomból, és kezdi használni az internetet a cég hatékonyságának növelésére.

Forrás: Webcomm - Internethatékonyság - online marketing
Szerző: Bogschütz Dániel

"Ez a jó hír! A rossz pedig az, hogy még nagyon az út elején járunk, sok vállalat nem alkalmazza tudatosan ezeket az eszközöket, nagy a kapkodás, ami viszont többet árt, mint használ. Ezt azért tartom hihetetlen nagy hibának, mert az internetes felvevőpiac sok területen még kiaknázatlan Kánaán, és ha egy-egy cég kész megvetni a lábát ezen a piacon, ráadásul jó is csinálja, akkor az gyakorlatilag olyan, mintha legálisan nyomhatna pénzt magának.

Azt nyomatékosan ki kell hangsúlyoznom, hogy a jelenlegi helyzet nem a vállalatok hibája!

Hiszen miért is kellene ehhez a területhez minden cégnek értenie? Én sem építeném fel a házamat, vagy bíznám meg a szomszéd fiát a munkával. Vagy ha igen, akkor meg ne várjam el, hogy az a tákolmány hatékonyan lássa el a funkcióját. Hasonló a helyzet az internettel is. Bár az interneten sok információ fellehető egyes területekkel kapcsolatban, de ezek nagy része nélkülözi a szakmai hozzáértést. A cikk hátralévő részében igyekszem átláthatóan összesíteni az internet leghatékonyabb eszközeit.

Ahhoz, hogy egy internetes megjelenés hatékony is legyen, ezáltal új ügyfeleket és megrendeléseket hozzon, az alábbi eszközök szükségesek:" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1001370838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása