Firefox Multitouch-támogatással
2009. szeptember 03. írta: vecseilaszlo

Firefox Multitouch-támogatással

A Mozilla nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy ellássa saját fejlesztésű böngészőjét Multitouch-képességgel, ami számos esetben megkönnyíti majd az internetezők dolgát.

Forrás: Honliner - online szakmai portál
Szerző: Genda Csongor

"Az új lehetőségek széles tárházát hozza majd magával az érintésérzékelős képesség, hiszen a Firefox támogatni fogja ezt az innovatív megoldást. Természetesen az új funkció használatához szükségük lesz a felhasználóknak egy Touchscreen-re, valamint a Microsoft legújabb, októberben megjelenő operációs rendszerére. A Windows 7 alapból már támogatja a Multitouch-kijelzőket, és már így is elvégezhetőek lesznek bizonyos alapműveletek, ám a Mozilla ennél tovább megy, és" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr571355125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása