Mekkora is az internet?
2009. augusztus 26. írta: vecseilaszlo

Mekkora is az internet?

1 billiárdnál is több weboldalt indexált már a Google, és a Bing is hasonló adatokról számolt be.

Forrás: Mediainfo.hu - médiások médiája

"Egy sor, különböző szemléletű statisztika áll rendelkezésre, számtalan forrásból, de könnyű elveszni a számok sűrűjében, így a News.com.au arra vállalkozott, hogy felmérje, mekkora is az internet. Ugyan továbbra sem lett tisztább a kép, mint eddig, de azért néhány érdekes számot kiemeltek a kutatók.

A Microsoft keresőmotorjának, a Bingnek a becslése szerint több mint 1 billiárd weboldal van jelenleg a világon, és a Google is hasonló becslést adott a kérdésre. A föld lakossága" ... >>

Kapcsolódó diagram:

 

 

 

 

 

 

 


Forrás: News.com.au - From all angles

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr121338973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása