Digitális össztűz a MÜTF nyílt napján!
2009. augusztus 24. írta: vecseilaszlo

Digitális össztűz a MÜTF nyílt napján!

2009. szeptember 4-én az ügyfélmegszerzés és megtartás technikáiról ingyenes WORKSHOP-on vehetnek részt az érdeklődők a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája nyílt napján.

Forrás: damjanovich.hu - Damjanovich Nebojsa

Amerikai, angol, izraeli, német és magyar online marketing szakértők élőben és video üzenetben köszöntik a részvevőket!

Alexis Ohanian, reddit.com (USA),Mircea Prelipceanu, CAS Software AG (GER), Dr. Dan Herman, Think Short (ISR, Lee Hunter, Google (UK), Kovács Krisztina, Kulcs-Soft (HU),Peresztegi Zoltán, Google magyarországi képviselője (HU), Klenovszki János, NRC (HU),Sziebig Péter, Klikkmánia (HU), Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting ügyvezetője (HU)

Témák:

  • ügyfélszerzés és -megtartás
  • CRM rendszerek
  • online marketing
  • keresőmarketing
  • piackutatás

A workshop-on egyben mindent megtudhat a CRM menedzser, az Online marketing és Keresőmarketing specialista főiskolai képzésekről.

Regisztráljon az ingyenes eseményre!
http://damjanovich.hu/mail/link.php?M=980&N=139&L=213&F=T

Kérdésekkel/kérésekkel írjon az: info@damjanovich.hu email címre.

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr111333172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása