Véletlenül árazta le 90 százalékkal a termékeit a Dell
2009. augusztus 19. írta: vecseilaszlo

Véletlenül árazta le 90 százalékkal a termékeit a Dell

Kénytelen volt átmenetileg bezárni internetes áruházát a Dell tajvani leányvállalata, miután az azt kiszolgáló motor - tíz napon belül már másodszor - téves, a gyártó által megszabottnál jóval alacsonyabb árakat jelenített meg a látogatóknak. A váratlan leárazás híre villámgyorsan elterjedt, és néhány óra leforgása alatt több tízezer megrendelés érkezett a leértékelt hardverekre.

Forrás: Index.hu

"A rejtélyes hiba mindkét esetben éjszaka jelentkezett. Először június 25-én este 9 óra után két LCD-monitor vált hirtelen remek vétellé: áruk az eredeti tizedére csökkent. Reggel hét óráig 26 ezer vásárló összesen 140 ezer akciós monitorra adott le rendelést.

Az újabb rejtélyes leárazás szombat éjfél körül esett meg, és vasárnapig hajnalig élt, amíg az illetékesek fel nem fedezték. Ezúttal az üzleti felhasználóknak szánt Latitude E4300 notebook volt megrendelhető – az alapértelmezett konfiguráció megváltoztatását követően – jelentős, 75 százalékos kedvezménnyel" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr171315582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása