Felfutóban a webvideo és a webtévé
2009. augusztus 13. írta: vecseilaszlo

Felfutóban a webvideo és a webtévé

Magyarországon 1 óra 44 percről 3 óra 19 percre nőtt a legnézettebb videosite-on, a Youtube-on a felhasználók által eltöltött idő 2009 januárjában az előző év azonos hónapjához képest.

Forrás:
HÍRSarok.hu

"Ugyanez Lengyelországban 2 óra 50 perc volt 2008 elején, az idén januárban pedig már 4 óra 41 perc - hangzott el Ács Tamásnak, a Gemius kutatócég munkatársának előadásában, amelyet a Kreatív kommunikációs szaklap webvideo-konferenciáján tartott. Ács elmondta: egész Kelet-Európában észlelhető trend a helyi videomegosztó oldalakon eltöltött idő növekedése.

Varga Károly, a Medián online mérése, a Webaudit projektigazgatója arról beszélt, hogy a vezető hazai videomegosztó oldalakat főként" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr391300613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása