Praktiker webshop - SEO? Köszi nem.
2009. augusztus 10. írta: vecseilaszlo

Praktiker webshop - SEO? Köszi nem.

Egyesek azt mondják, hogy a multiknak nincs szükségük a keresőoptimalizálásra, hisz a brand tolni fogja a szekeret. Abban biztos vagyok, hogy ez nem egy ilyen eset. Itt bizony közvetlenül értékesíteni kell, amihez a keresőoptimalizálás jócskán hozzáad(hatna).

Forrás: Keresőoptimalizálás egyszerűen - Weblapok optimalizálása a keresők találati listáin való megfelelő megjelenenés érdekében
Szerző: Szalai Gergely


"Nem vitték túlzásba a Praktiker Webshop optimalizálását, menni fog ez anélkül is. Talán csak elfelejtették meghívni az egyeztetésekre a “seóst”. Valószínűnek tartom, hogy így is rengetegen vásárolnak, a barkácsáruházak között úttörő ez a kezdeményezés. SEO terén viszont messzemenőkig lehetne mit fejleszteni.

Nem hiszem el, hogy ne hiányozna a keresőforgalom egy ilyen árukészlettel rendelkező webshopnak, hisz ha long tail kulcsszavakra optimalizálnak, nem csak azok a vásárlók találnának oda akik feltétlen a praktikerben akarnak vásárolni, hanem azok is, akik egy terméket keresnek és a Google -be beírva és a webshopban találják meg." ... >>

Kapcsolódó kommentek
Hallgat László: "Mindig nagy örömmel olvasom azon cikkeket, bejegyzéseket az Interneten, ahol a Praktikert – mint e-kereskedőt – megemlítik, legyen az dicséret, vagy kritika.
Ennek több oka van. Egyrészt érintett vagyok - mint a Praktiker e-kereskedelmét fejlesztő csapat láncszeme - a cseppet sem objektív, építő jellegű kritikával illetett multinál, ahol a brand tolja a szekeret, az arctalan, agyatlan tömeg pedig, aki e szó mögött áll, láb lógatva számolja a befolyó pénzt. Másrészt, mint magánembert is érdekel a téma, foglalkoztat ez a dinamikusan fejlődő terület. Próbálok kiigazodni a szakértők és magukat annak mondók véleményei, tapasztalatai alapján, szeretném objektíven értékelni tudni a körülöttünk zajló eseményeket, meghatározni saját gondolataim, terveim, céljaim megvalósításához vezető optimális utat. " ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr441296666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása