(T)rendetlenség - Média Hungária gyorsjelentés
2009. június 02. írta: vecseilaszlo

(T)rendetlenség - Média Hungária gyorsjelentés

Véget ért az idei Média Hungária konferencia, amelynek fő témája ezúttal a változás, a médiapiac átalakulása volt.


Forrás: Terepnapló -Médiapiaci- és web bazár

Klasszikus "konfblog" bejegyzést semmiképpen nem szerettem volna, több okból sem. Sőt, eredetileg nem is terveztem, hogy írok róla. Így az első napot főként szórványos emlékeim útján tudnám felidézni, amit szerencsére megkönnyít, hogy volt néhány kifejezetten színvonalas előadás, beszélgetés, ami a néha hervasztó konferencia-teljesítményekkel összevetve, már eleve némi örömre adhat okot.
Természetesen hatalmas csodákra, vagy szakmai titkokra konferencia előadások kapcsán maximum a kincstári optimizmussal rendelkezők, vagy a szakmai konferenciákat korábban nem látogatók számíthatnak tapasztalataim szerint. Ezért nem okozott meglepetést az sem, hogy az előzetesen érdekek összeütközését is sejtető kerekasztalbeszélgetések, rendszerint kimerülnek az álmos közhelyek, vagy unalomig ismert panelek ismételgetésében, udvariaskodásban.
A helyszínen egyébként a manapság elérhető vizuális repertoár számos kelléke felvonult, beleértve a nagyjából minden sarokba jutó síkképernyős tévéket is, ahol ömlöttek a különböző színes grafikonok és ábrák. Ezért ha felfogni nem is mindig volt idő a látottakat, legalább érzékelhettük, hogy nagyjából milyen "médiazajjal" szembesülhet napjainkban egy átlagfogyasztó.

Az első nap a "Rendszerváltás a médiában" szekcióban" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr761155408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása