Interneten olcsóbb a fel nem használt vasúti jegy
2009. április 27. írta: vecseilaszlo

Interneten olcsóbb a fel nem használt vasúti jegy

Divatba jött az internetes vonatjegy-vásárlás a francia utazók körében - de nem a szokásos módon, a vasúttól.


Forrás:
SG.hu - Informatika & Tudomány

"Mint arról a párizsi Le Monde beszámolt, a vevők feleslegessé vált - pontosabban mások által előre megvásárolt, de végül fel nem használt - jegyeket keresnek és találnak is a világhálón. Eladó mindig akad, mivel sokan vannak, akik végül elállnak a jóval korábban tervezett utazástól. És ezek a jegyek 25-30, de akár 50 százalékkal kevesebbe kerülnek, vagy akár az ár ötödéért is meg lehet szerezni őket.

Nem kevesebb mint három internetes portál kínálja ezt a szolgáltatást, amely egyáltalán nem ütközik törvénybe, hanem egyszerűen az SNCF, a francia államvasút jegyárrendszerének sajátosságait aknázza ki. A vasút az utazások előtt" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr11078174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása