Bővíti virtuális pénzének felhasználhatóságát a Facebook
2009. április 24. írta: vecseilaszlo

Bővíti virtuális pénzének felhasználhatóságát a Facebook

A legfrissebb adatok szerint 175 millió felhasználó látogatja a Facebook oldalait - hatalmas szám - ám a hasonlóan impressziv látogatottsággal rendelkező közösségi oldalakhoz (Twitter, Youtube) hasonlóan a Facebook sem tudja még, hogy hogyan fogja forgalmát nyereséggé konvertálni.

Forrás: [origo] techbázis
Szerző:
Asbóth Attila

"A Facebook elsődlegesen a hirdetésekből származó bevételekre tervezte működését, de már 2007 óta lehetőséget adott arra, hogy felhasználói virtuális ajándkékokkal lepjék meg kiválasztottjaikat - becslések szerint már 2008-ban 35 millió dollár bevétel származott ezekből a mikrovásárlásokból.

A most bevezetett bővítés kiválasztott tesztcsoportok tagjai számára lehetővé teszi, hogy 100 kreditet vásároljanak mindösszesen 1 dollárért, s ezeket a krediteket" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr871077787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jozsi_az_infomunkas · http://socialworker.blog.hu 2009.04.24. 17:12:38

Ezt kb 1 évvel ezelőtt meglépte a baratikor.hu, amikor 1 ajándék / 150 HUF helyett 10 ajándék / 150 HUF árazásra váltottak. A forgalom megháromszorozódott.

vecseilaszlo · http://vecseilaszlo.blog.hu/ 2009.04.24. 20:35:40

Arról van valami infód, hogy ezt a megnövekedett forgalmat ki tudták-e használni gazdaságilag?
süti beállítások módosítása