Csak e-bookon jelenik meg Stephen King
2009. április 09. írta: vecseilaszlo

Csak e-bookon jelenik meg Stephen King

A rohamosan terjedő elektronikus könyvek és olvasókészülékeik hamarosan épp olyan helyzetbe kerülnek, mint a zeneszámok, amik körül ádáz csaták dúlnak évek óta.

Forrás: üzlet&siker

"A most általánosan elfogadott nézet szerint e-könyv az, amelyet digitális formában adnak ki, hogy azt egy elektronikus könyvolvasón olvassák. Egy olvasón könyvek (és zeneszámok) ezrei is elférhetnek, tehát akár egy egész könyvtárat magunkkal hordozhatunk. Egyáltalán nem véletlen, hogy az Amazon Kindle és a Sony Reader saját digitális formátumot használ, melyeket jogilag levédett, tehát más nem használhatja" ... >>


Kapcsolódó információ:


Ingyenes e-book kezelő szoftver

Forrás: Prim Online
Szerző:
Genda Csongor Zoltán

"Akiknek nem telik elektronikus könyvolvasóra, azok letölthetik a Calibre nevű e-book menedzsment szoftvert, amely számos hasznos tulajdonsággal bír.

A gyártók még igen csak borsos áron kínálják E-Book Readereiket, a Sony terméke például 300 euróba kerül. A digitális könyvek azonban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ezért" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr581044452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása