Egyre több a nő és egyre kevesebb a diplomás a netezők között
2009. március 30. írta: vecseilaszlo

Egyre több a nő és egyre kevesebb a diplomás a netezők között

Csökkent a diplomások és a férfiak aránya a hazai internetezők körében az elmúlt három évben, ahogy az elérések egyre szélesebb körben terjednek - derül ki az EnterNet statisztikáiból.

Forrás: [origo] techbázis
Szerző: Vámosi Gergő


"Hatvanezer ügyfeléből ezerötszázat kérdezett meg internetezési és számítógép-felhasználói szokásairól a a legnagyobb hazai alternatív internetszolgáltató, cégeket és magánszemélyeket egyaránt. A cég szerint a három évvel ezelőtti adatokkal összevetve érzékelhető, hogy csökkent a fővárosiak  számbeli fölénye, és vidéken sem a városokban, hanem a községekben növekszik leggyorsabban az előfizetők száma, ahogy az eddig ellátatlan területekre is elér a szolgáltatás." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr821029751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása