Magyar válasz a multiknak
2009. február 13. írta: vecseilaszlo

Magyar válasz a multiknak

A forgalmazott cikkekkel szemben szigorú követelmény, hogy Magyarországon termesszék, tenyésszék és állítsák elő azokat.
Várhatóan márciustól elkezdi tevékenységét a magyar Termékek Webáruháza, amely a nagykereskedőket kiiktatva, a gyártók, a kereskedők, a lakosság és az éttermek között teremt közvetlen kapcsolatot. Így a végfogyasztók a nagykereskedelmi árrésnél olcsóbban juthatnak kiváló minőségű magyar élelmiszer-ipari termékekhez.

Forrás: Magyar Hírlap Online
Szerző: Strbik László


"A weblap ötlete részben onnan származik, hogy a vidéki őstermelők csak kevéssé vannak jelen a legnagyobb felvevőpiacon, Budapesten. Másrészt a boltokban nincs külön hely a magyar termékek számára, így aki ezeket részesítené előnyben, csak nehezen talál rá az árukra.

Ments András, a Magyar Termékek Webáruháza honlapot működtető Prémium Hungaricum Kereskedőház projektvezetője elmondta: a nagykereskedőket kiiktatva, a gyártók és a kereskedők, a lakosság és az éttermek között teremtenek közvetlen kapcsolatot. Így a végfogyasztók a nagykereskedelmi árrésnél olcsóbban juthatnak kiváló minőségű magyar élelmiszer-ipari termékekhez." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr43940165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása