A „Pár oldal egy notebook-ért!” pályázat
2009. február 12. írta: vecseilaszlo

A „Pár oldal egy notebook-ért!” pályázat

A www.moneymaker.hu pályázatot hirdet minden vállalkozó kedvű internetezőnek!


Forrás: moneymaker

"Bármilyen, az internetes pénzkereséshez kapcsolódó, és általunk felhasználhatónak ítélt írást egy max. 120 eFt-os (bruttó ár), szabadon választható típusú notebook-kal jutalmazunk!

Témák a példa kedvéért:
- internetes szerencsejáték,
- Google adwords,
- paypal,
- ebay aukciók,
- e-marketing,
- weblapépítések,
- viszonteladás, vagy bármi, ami szerinted az internetes pénzkereséshez kapcsolódik.

Egyetlen kikötés van: csak legális lehetőségek jöhetnek szóba, tehát pl. pilóta-játékok nem!

A kiosztható notebook-ok száma az általunk felhasználásra alkalmasnak talált írások számával egyenes arányban növekszik. Amennyiben egy általunk jónak tartott témából több változat is beérkezik, automatikusan a számunkra legjobban megfelelőt jutalmazzuk.

Ha egy pályázati anyag nagyon figyelemre méltó, de kidolgozása utómunkákat igényel, kevesebb díjazásban részesül, mert kidolgozását szakemberre kell bíznunk." ... >>
 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr95929035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása