Négy nap után elkelt az eBay-en a Bush-dobálós játék weboldala
2008. december 22. írta: vecseilaszlo

Négy nap után elkelt az eBay-en a Bush-dobálós játék weboldala

A milliondollarhomepage ötletéről elhíresült brit Alex Tew ismét nagy ötlettel állt elő és ismét sikert aratott: a Bush elnök figurájára cipőt dobáló flash-játékának otthont adó weboldal négy nappal beindítása után jó pénzért elkelt az eBay-en.

Forrás: Prim Online
Szerző:
Milkovits Gábor

"Tew a játék ötletét a valóságból, azaz abból a hírből vette, hogy néhány napja egy iraki újságíró egy sajtótájékoztatón mindkét cipőjét az amerikai elnök felé hajította, igaz, nem sikerült eltalálnia. A játékban, amelyben több az esély a sikerre, négy nap alatt több mint 40 milliószor vágták a cipőt Bush képébe, persze virtuálisan. Ez pedig megérlelte a fiatalemberben az elhatározást, hogy meghirdesse a programnak otthont adó" ... >>
 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr77834066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása