Itt a mobil vásárlási tanácsadó, a tökéletes segítség nemcsak karácsony előtt!
2008. december 19. írta: vecseilaszlo

Itt a mobil vásárlási tanácsadó, a tökéletes segítség nemcsak karácsony előtt!

Praktikus karácsonyi bevásárló eszközt hozott a mobilokra nemrég a Mikulás. Elindította ugyanis a Sanoma Budapest Újmédia-divíziójának Mobilmédia üzletága a Kirakat.hu termék-, ár-, és bolt-összehasonlításokat kínáló portál mobiltelefonokra optimalizált verzióját.

Forrás: SanomaBudapest - Az ÚjMédia-divízió blogja
Szerző: Szépvölgyi Tamás


"Vásárlási tanácsadóvá válhatnak a jövőben a mobiltelefonok, legalábbis azok számára, akik használni fogják a Kirakat.hu oldalunk mobilos változatát. Nekik ezentúl nem kell térdig koptatniuk a lábukat, hogy a kiszemelt ajándékokat a legjobb áron vegyék meg. Ehhez mindössze elég előkapni a telefont és beírni a böngészőbe a portál címét, és máris össze tudjuk vetni a portékát a többi bolt kínálatával, köszönhetően a különböző márkájú és kijelző-méretű telefonokon egyaránt tökéletesen elérhető site-nak.

A tudatos vásárlóról ezentúl tehát elmondható, hogy az üzletekben előkapja a telefonját, mert tudja, hogy a hazai kirakatokat egyszerre láthatja, bárhol is legyen az országban. A mobilon ellenőrizheti," ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr58826644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása