Ezeket a könyveket veszik karácsonyra!
2008. december 18. írta: vecseilaszlo

Ezeket a könyveket veszik karácsonyra!

A karácsonyi időszakban adják el az éves könyvtermés csaknem 25-30 százalékát - mondta az InfoRádiónak Dietrich Tamás, a bookline.hu vezérigazgatója. A könyvterjesztő cég vezetője elmondta: a novembertől januári tartó időszakban a gyermekkönyvek és a képes albumok eladásai növekednek ugyan, de a slágerlistákat ilyenkor is a bestseller szerzők vezetik.

Forrás: Inforadio.hu - a hírportál
Szerző: Oláh András


"Hagyományosan népszerű szerzők idén is Müller Péter, Lőrinc L. László, Stephen King, Ken Follett és J. K. Rowling, akik ha új kötettel jelentkeznek, az mindig népszerű az olvasók körében.

Hasonlóan nagy érdeklődést vált ki minden alkalommal, ha hírességek ragadnak tollat. Idén Kepes András, Friderikusz Sándor és két elsőkönyves, Sebestyén Balázs és Verebes István szerepel az eladási listák élén.

A statisztikákat vezető, jól bejáratott szerzők közé igen nehéz bejutni" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr62829621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása