Új vezetés a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért élén
2008. december 05. írta: vecseilaszlo

Új vezetés a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért élén

Új vezetést választott november 25-én megtartott harmadik közgyűlésén a 2005-ben alapított Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért.

Forrás: Prim Online

"A hazai elektronikus – elsősorban internetes – kereskedelemmel foglalkozó cégeket és szakembereket tömörítő sz 2008. november 25-én Budapesten tartotta éves közgyűlését, amely egyúttal a szervezet történetében az első tisztújító közgyűlés is volt. Dr. Bőgel György leköszönő elnök, a CEU tanára, értékelő előadásában sikeresnek nevezte a szövetség tevékenységét, amely az elmúlt három évben tíz különböző szakmai konferenciát és egyéb rendezvényt szervezett, több kormányzati előkészítő és érdekegyeztető fórum munkájában vett részt. A SzEK nevét a tavaly novemberben a Google-lel közösen, az internetes marketingről rendezett nagy sikerű konferencia tette szélesebb körben is ismertté.

A közgyűlés elfogadta a szövetség 2007-es tevékenységéről szóló beszámolót, majd megválasztotta az új tisztségviselőket, akik 3 évre szereztek mandátumot munkájukhoz. A SzEK új elnöke Kis Ervin Egon korábbi alelnök, e-commerce tanácsadó, az egyik első hazai internetes áruház alapítója lett, alelnökei: Hernádi Gábor a Netpincért és a Klikkmániát is üzemeltető Viala Kft-től, és Nagy Sándor a G'Roby Netshop Kft. ügyvezetője. Mindhárman alapítói is voltak a SzEK-nek 2005-ben." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr76803887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása