Honlapon és hirdetésben elhelyezhető hívógomb
2008. november 24. írta: vecseilaszlo

Honlapon és hirdetésben elhelyezhető hívógomb

Különleges megoldást kínál online kampányok lebonyolításához, illetve céges weboldalak számára „ingyenes hívógombjával" az Opennetworks telekommunikációs szolgáltató.

Forrás: Honliner - minden ami online marketing

"A ClickToCall tetszőleges weboldalba, bannerbe, e-mailbe ágyazható hívógomb, amely lehetőséget biztosít külön program installálása nélkül, közvetlenül a számítógépről telefonhívások kezdeményezésére. A látogató közvetlenül a weboldalon tud élő, telefonos eligazítást, tájékoztatást kapni, úgy, hogy eközben mindvégig az oldalt böngészi. Az Adverticummal kiszolgált bannerekben is elhelyezhető híváskezdemenyező link.

A telefonhívás a látogató, érdeklődő számára ingyenes, ezt a megrendelő cég a www.opennet.hu oldalon mindenkor közzétett diszkont percdíjak alapján fizeti. A szolgáltatás lényegében egy internetes zöldszám-szolgáltatás, a vezetékes, hagyományos zöldszám költségeinek töredékéért. Az Opennetworks központjával történő közvetlen IP alapú összeköttetés esetén a teljes forgalmi díj lenullázható.

Az újszerű marketingeszköz előnye többek között, hogy" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr29782658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása