További hasznos e-mail marketing tippek
2008. november 17. írta: vecseilaszlo

További hasznos e-mail marketing tippek

Az előző részben megtárgyaltuk, hogy mikor érdemes kiküldeni a marketing üzeneteket, most ejtsünk szót arról is, hogy hogyan kell megszerkesztenünk a téma mezőt, s milyen csoport nyitja meg a leggyakrabban leveleinket.

Forrás:
Honliner - minden ami online marketing

"A téma mező kitöltésekor rendkívül óvatosnak kell lennünk, és körültekintően kell bánnunk a szavakkal és karakterekkel. A Dialog-Mail munkatársai megállapították, hogy a 16-20 karakter hosszúságú figyelemfelkeltő szöveggel rendelkező e-maileket nyitják meg a legtöbben, azaz a felhasználók" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr12768572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása