A Google kiszáll a Yahoo-val tervezett reklámszövetségből
2008. november 06. írta: vecseilaszlo

A Google kiszáll a Yahoo-val tervezett reklámszövetségből

A keresőóriás megelégelte a felhasználóktól érkezett kritikákat, a nehézkes tárgyalásokat és a hatóságoknál rá váró hosszadalmas engedélyezési eljárásokat.


Forrás: Prim Online
Szerző:
Kiss Ádám Zoltán

"A bejelentés mögött tulajdonképpen az áll, hogy egy ilyen nehezen összehozható megállapodás már nem lenne kellően jövedelmező a Google számára, míg közben a cég imázsát is rontaná, hiszen mióta felröppentek az első hírek a tervezett Google-Yahoo szövetségről, a vállalatot negatív értelemben a Microsofthoz hasonlítgatták. Az üzlet elmaradása" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr57753872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása