Lenyomja-e a mobilnet a vezetékest?
2008. november 05. írta: vecseilaszlo

Lenyomja-e a mobilnet a vezetékest?

Minden szolgáltató másként látja a technológia jövőjét – derült ki az Internet Hungary 2008 második napján.


Forrás: ITcafé
Szerző:
Barna József

"(Tihanyi blog) Ma délelőtt az Internet Hungary mobilnetes kerekasztalán a szolgáltatók képviselői és szakértők a vezetékes és a mobilinternet harcáról, viszonyáról és lehetőségeiről próbáltak meg beszélgetni, de ebben látványosan akadályozta őket a moderátorként elképesztően színvonaltalan teljesítményt nyújtó, klubrádiós Vicsek Ferenc. Az mindenesetre kiderült, hogy a szolgáltatók nagyon messzire nem látnak előre: mindegyik olyan jövőt képzel el, amelyben saját, meglévő üzleti modelljét problémamentesen viheti tovább, mintha a mobilinternet egyáltalán nem hozna paradigmaváltást.

A Vodafone ennek megfelelően abban hisz, hogy a" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr75748623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása