Internet Hungary 2008 - 2010-re megkerülhetetlen, már ha túléljük
2008. október 13. írta: vecseilaszlo

Internet Hungary 2008 - 2010-re megkerülhetetlen, már ha túléljük

Érdekes gondolatok és érdekes, húsba vágó téma. Oly annyira, hogy mindenkinek csak ajánlani tudom, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Már csak azért is, mert az elkövetkező néhány, jónéhány (!) hónap meghatározó trendjeiről és folyamatairól hallhatunk szakértő megszólalók tolmácsolásában.
Ha ott leszel te is Tihanyban, ki ne hagyd Doransky előadását!


Forrás és Szerző: Doransky


"Bár az idei Interenet Hungary mottója a “2010-re megkerülhetetlen”, nyilvánvalóan most már hozzátehetjük, hogy “ha 2009-et túléljük”.

Ennek jegyében a konferencián erről fogok beszélni az iparági ismerősökkel és a végén írok róla egy szép összefoglalót. Engem legalábbis most az érdekel leginkább, hogy mi lesz a válsággal itthon. Hogyan fogja érinteni a webes szektort, azon belül is a költéseket, a fejlesztéseket és egyáltalán ki mennyire van beijedve." ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr83710704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása