Tíz fontos lépés a biztonságos internetezésért
2008. október 01. írta: vecseilaszlo

Tíz fontos lépés a biztonságos internetezésért

Tegyük meg a megfelelő óvintézkedéseket


Forrás: hvg.hu
Szerző: Nagy Gábor



"Egy védelem nélküli számítógép 10 perc alatt 90 százalék feletti valószínűséggel esik vírus-, féreg-, trójai-, hacker- vagy egyéb támadás áldozatául. Esélyeink, hogy elkerüljük ezeket, ugrásszerűen javíthatók, ha megelőző intézkedéseket teszünk. A Háló összegyűjtötte a tíz legfontosabbat ezek közül.

1. lépés: Előbb a védelem!
Egy új gép üzembe helyezésekor a Windows számba veszi a rendelkezésre álló hardver- és szoftverelemeket, s rendszerint felkínálja az azonnali online regisztrációt, illetve az aktiválási lépések elvégzését. Ezt a saját érdekünkben halasszuk későbbre, amikor már a kialakított védelem bástyái mögül tehetjük meg mindezt.

2. lépés: Átgondolt frissítés
A frissen vásárolt számítógépek többségén" ... >>

 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr97673398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csáki Pityu bá' 2008.10.02. 09:38:58

az a baj, hogy már a 0. lépésnél bukta az egészet. gyk.: windows.
süti beállítások módosítása