Keresőmarketing vagy amit akartok!
2008. szeptember 29. írta: vecseilaszlo

Keresőmarketing vagy amit akartok!

Online ügyfélszerzés: 5 + 1 hatékony tipp weboldal-tulajdonosoknak


Forrás: hvg.hu
Szerző:
Bogschütz Dániel



"Mi szükséges ahhoz, hogy a cég netes megjelenése hatékony is legyen, s új ügyfeleket és megrendeléseket hozzon? Összefoglaltuk.

1. Használható weboldal
A legtöbb cég a saját szemszögéből tervezi meg a weboldalát, és ez a célcsoport tökéletes ismerete nélkül veszélyes vállalkozás. A hasznot ugyanis a felhasználók fogják hozni, de sokszor számukra nem egyértelmű az, ami a cég vezetőinek igen. Még akkor is érdemes a felhasználói szokásokat és igényeket figyelembe venni, ha azok első hallásra furcsának, vagy már-már ésszerűtlennek tűnnek. A legfontosabb ergonómiai kritériumokról bővebben itt olvashat.

2. Keresőbarát weboldal
Ez az a terület, amivel kapcsolatban talán a legtöbb a tárgyi tévedés. Egy weboldal esetében a keresőbarát jellegre azért van szükség, hogy ha már a felület használható, akkor az érdeklődők meg is találják (gyakorlati tippeket a keresőoptimalizálással kapcsolatban itt talál). Bár önmagában nem elég csak erre odafigyelni, ez az egyik alapkő! Ha ezek a kritériumok nem valósulnak meg, akkor egy elengedhetetlen elem fog hiányozni a stratégiából. Gondoljunk csak bele! Hiába üzemeltet egy vállalkozás egy éttermet hangulatos környezettel és ragyogó konyhával, ha senki sem tudja, hogy létezik.

3. E-mail marketing
Minden túlzás nélkül az e-mail marketing a" ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr74671549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása