Minden idők legsikeresebb online marketing vására
2008. szeptember 19. írta: vecseilaszlo

Minden idők legsikeresebb online marketing vására

A szervezők szerint a [...] befejeződött online-marketing-düsseldorf elnevezésű konferencia és kiállítás sikeresebb volt, mint bármelyik korábbi évben:  s ez igaz mind a 380-ra duzzadt kiállítói létszámra, mind a húszezret meghaladó látogatói számra.

Forrás: Prim Online
Szerző:
Vértes János Andor


"Már 2007-ben is közel 50 százalékkal nőtt a vásár közönsége az előző évhez képest, az  idei növekedés azonban mindenki számára elképesztő méretet öltött: a tavalyinál 90 százalékkal többen voltak kíváncsiak a rendezvényre. A siker nem csupán mennyiségi: a látogatók 82 százaléka jónak vagy rendkívül jónak minősítette azt a koncepciót, hogy az online marketing vásár 360 fokos körképet nyújtott a digitális marketing minden szegmenséről, jelen voltak a nagy tartalomszolgáltatók, a hirdetés-kiszolgáló szoftvereket üzemeltetők, az ügynökségek, az adnetwork-ök, a szövetségek, a tanácsadó cégek. A rendezvényen magyar részről" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr19670965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása