A belső linkek jelentősége
2008. szeptember 19. írta: vecseilaszlo

A belső linkek jelentősége

A belső linkek jelentősége


Forrás: Honliner - minden ami online marketing

"Ha azt szeretnénk elérni, hogy weboldalunk jó helyen szerepeljen a keresők találati listáján, akkor ügyelnünk kell annak belső felépítésére is. Mostani cikkünkben a belső linkeket tárgyaljuk.

A keresőoptimalizálás során számos dologra kell ügyelnünk, a honlapunkat úgy kell kialakítsuk, hogy azt teljesen átjárják a robotok, s a hivatkozásokból is következtetni tudjanak arra, hogy miről szól az az aloldal, amelyre mutat a link. Talán meglepő, ám sok webdesigner nincs tisztában az alapvető SEO-szabályokkal sem, s nem tudják, hogyan kell belinkelni az aloldalakat." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr5668512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása