E-könyvből tanulhatnak az iskolások
2008. szeptember 16. írta: vecseilaszlo

E-könyvből tanulhatnak az iskolások

Az amerikai diákok hamarosan elektronikus jegyzetekből és könyvekből készülhetnek a vizsgáikra, mert hamarosan elkészül az Amazon.com új könyvolvasó kütyüje, a Kindle második verziója.

Forrás: Index


"Szeptemberben várhatóan megjelenik az Amazon.com új e-könyve, amellyel a cég a tankönyvek és jegyzetek 5,5 milliárd dolláros amerikai piacán szeretne komolyabb részesedést szerezni. Tim Bueneman elemző szerint az oktatási piacon való megjelenéssel jelentősen nőhet az elektronikus könyvek forgalma.

Az egyetemi hallgatók évente több tízezer forintot – az USA-ban több száz dollárt – költenek el könyvekre és jegyzetekre. A kötetek nehezek, egyszerűbb lenne a diákok élete egy olyan kütyüvel, amely 200 könyvet lesz képes tárolni, egy feltöltéssel 30 órányi olvasást bír el. Bueneman ugyanakkor arra figyelmeztet, hogy a diákoknak különleges igényeik vannak. Biztosan nem lesznek vevők a kütyüre, ha nem tudnak" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr14648906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása