Irodalmi társkereső
2008. szeptember 15. írta: vecseilaszlo

Irodalmi társkereső

Irodalmi társkereső


Forrás: ÚjKönyvpiac


"A Penguin könyvkiadó internetes társkereső honlapot indított augusztus utolsó hetében kifejezetten irodalombarátoknak és szerzőknek. A klasszikus szerelmes regények általában vagy házassággal vagy összetürt szívekkel végződnek, most viszont a könyv szerelmeseinek szerte a világon alkalmuk nyílik megírni saját életük cselekményét.

PenguinDating.com oldalt a Match.com társkeresővel közösen fejlesztette ki a kiadó, hogy növelje saját népszerűségét. Míg az olyan internetes oldalak, mint például a GoodReads a könyvmolyok virtuális társasága, a Penguin oldala a magányos szívek találkahelye kíván lenni.

A szolgáltatásra már az első három napban több mint" ... >>

A PenguinDating - where book lovers meet elérhetősége

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr25648687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása