Magyar könyv- és nyelv ünnep
2008. szeptember 03. írta: vecseilaszlo

Magyar könyv- és nyelv ünnep

Magyar könyv- és nyelv ünnep


Forrás: ÚjKönyvpiac


"A Budavári Önkormányzat és a Litea Könyvszalon idén hatodik alkalommal rendezi meg 2008. szeptember 5–7. között a Szentháromság téren a Magyar Könyv és a Magyar Nyelv Ünnepe a Budai Várban című programsorozatot. A szervezők, köztük Bakó Annamária, a várbeli Litea Könyvesbolt és Teaház vezetője nem titkolt célja, hogy hozzájáruljanak ahhoz, hogy a könyvek és a könyvkiadók újra méltó helyen szerepeljenek a kultúra világában, méghozzá éppen ott, a budai Várban, ahol 1473-ban először nyomtattak könyvet Magyarországon." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr4644283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása