Júliusig másfél millió szélessávú vezetékes internet-előfizető
2008. augusztus 19. írta: vecseilaszlo

Júliusig másfél millió szélessávú vezetékes internet-előfizető

Júliusig másfél millió szélessávú vezetékes internet-előfizető


Forrás: TelkoPiac.hu


"2008. június végére hazánkban mintegy másfél millióan rendelkeztek vezetékes szélessávú internet-előfizetéssel. A bővülés 2008 első félévében 9, az elmúlt tizenkét hónap alatt pedig 26,8 százalékos volt, közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH).

Az NHH gyorsjelentése az egykori monopolszolgáltatók, a vezető alternatívszolgáltatók, és a négy legnagyobb kábeltelevíziós társaság önkéntes adatközlésére épül. A hagyományos telefonvonalon szélessávú ADSL-internetszolgáltatásra előfizetők száma júniusban 0,1 százalékkal 779 ezerre  emelkedett. Az ADSL növekedési üteménél lényegesen gyorsabban, 1,28 százalékkal bővült a kábelmodemes előfizetések száma. A gyorsjelentésben szereplő négy legnagyobb kábelmodemes szolgáltató" ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr77617839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása