Mitől lesz sikeres egy online vállalkozás?
2008. augusztus 18. írta: vecseilaszlo

Mitől lesz sikeres egy online vállalkozás?

Résen vannak


Forrás: hvg.hu
Szerző: Meixner Zoltán



"Az internet lassan érett korba lép, szaporodnak a réspiacokon feltűnő vállalkozások. Kihasználva a korszerű technológia előnyeit, egymásra talál a fizetőképes kereslet és a vállalkozások nyújtotta kínálat.

Négy vállalkozás vezetőjét faggattuk a réspiaci online vállalkozások létrejöttének és sikeres működésének legfontosabb feltételeiről.

"Felmérések szerint a magyarok főleg akkor szánják rá magukat kiadásokra, ha újdonságokat vehetnek meg, vagy ha akció keretében takarékosan vásárolhatnak" - mondja a Hálónak a divatlap.hu divatportált üzemeltető Mydea Kereskedelmi Kft. ügyvezetője, Rajna András. "Ha a szükséges információkat egy helyen összegyűjtve megtalálják, akkor odalátogatnak. Divat alatt persze nemcsak ruházatot kell érteni, hanem a cipőktől a kozmetikumokon át a kiegészítőkig, a lakáskultúrába tartozó cikkekig sok minden" - összegzi Rajna, mi késztette a hírforgalomra bazírozott divatportál működtetésére. A portál bevételei elsősorban azoktól a cégektől származnak, amelyek felületet vesznek bérbe, és aktuális divatinformációkat helyeznek el rajta. A tartalmat maguk szerkeszthetik." ... >>

(a cikket csak regisztrált felhasználók olvashatják!)

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr98617490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása