Linkkapcsolatok építése
2008. augusztus 07. írta: vecseilaszlo

Linkkapcsolatok építése

Honlapmarketing: hogyan növeljük a látogatottságot pénz nélkül?


Forrás: hvg.hu
Szerző:
Bogshütz Dániel


"A linkkapcsolatok építése az internetes hatékonyságnövelés azon területe, amelyre a hazai vállalkozások talán a legkevesebb figyelmet fordítják, pedig egy weboldal látogatottságnövelése szempontjából fontos terület.

Külföldön ennek a részterületnek már komoly jelentőséget tulajdonítanak, a nagyobb vállalatok külön kollégát alkalmaznak erre, sőt, csak a linkkapcsolatok építésére szakosodott cégeket is szép számmal lehet találni. Ha a gyakorlati oldalról nézzük, akkor a linkkapcsolat-építés nem más, mint a vállalati webszájt linkjeinek regisztrálása, illetve linkcsere formájában való kihelyezése más weboldalakra.

Miért fontos a linkkapcsolatok építése egy vállalkozás online stratégiájában?
Egyrészt azért, mert egy olyan ingyenes megoldásról van szó, ami a megfelelő odafigyeléssel és energia-befektetéssel látogatókat hoz, ráadásul minőségi látogatókat, hiszen ideális esetben a vállalkozás csak minőségi és releváns oldalakra regisztrálja magát. A terület másik hatalmas előnye, hogy minél több olvasott webszájt hivatkozik egy webes felületre, a keresők annál „értékesebbnek” ítélik meg az oldalt, annál gyorsabban találják meg a felhasználók által keresett tartalmat, ezáltal jobb találati pozícióval jutalmazva a munkálatokat." ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr23604898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása