A digitalizált kiskereskedelem jelenti a jövőt
2008. július 01. írta: vecseilaszlo

A digitalizált kiskereskedelem jelenti a jövőt

A digitalizált kiskereskedelem jelenti a jövőt


Forrás: sg.hu

"Egyes feltételezésekkel ellentétben, melyek az online értékesítés várható dominanciáját vetítik előre a hagyományos üzleti értékesítéssel szemben, a Visa Europe legújabb tanulmánya rámutat arra, hogy a kétféle eladási csatorna a jövőben egymást kiegészítve létezik majd.

2012-2015-re az internetes értékesítés várhatóan közel 20 százalékát teszik majd ki a forgalomnak, a honlapok pedig sokkal inkább tranzakciós, mint információs szerepet töltenek be, amely egyben azt is jelenti, hogy a technológia alkalmazása gyakoribbá válik a kereskedők körében. Ennek eredményeképpen egyre gyakoribb lesz az automatizált termékazonosítás és a raktárkészlet valós idejű nyomon követése a rádiófrekvenciás azonosítás (RFID) által, valamint a célzott promóciók pedig közvetlenül érik el a fogyasztókat vásárlás közben. Emellett valószínűleg az üzletekben a PC/web-alapú eszközök segítségével hozzáférhetőek lesznek a termékhez fűződő vásárlói vélemények is.

"A Jövő Üzlete 2012-2015" elnevezésű tanulmány szerint," ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr68548121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása