Mobil az új e-csatorna
2008. június 27. írta: vecseilaszlo

Mobil az új e-csatorna

Mobil az új e-csatorna


Forrás: Világgazdaság Online


A hordozható kommunikációs eszközök újabb lehetőséget kínálnak az e-kereskedelemben, és elterjedtségük révén a jövő egyik nagy növekedési potenciálját ígérik az online értékesítésben – ezt állapítja meg a Cisco Systems tanácsadó részlegének, az Internet Business Solutions Groupnak (IBSG) a legutóbbi tanulmánya.

A mobiltelefonok rohamléptekben zárkóznak fel az üzletekhez, webhelyekhez és termékkatalógusokhoz, és mára egyenrangú kiskereskedelmi értékesítési csatornává nőtték ki magukat.
A tanulmány amerikai és európai kiskereskedelmi cégeket értékelt többféle kritérium alapján is. Idesorolható egyebek mellett az egyszerűen kezelhető grafikus felhasználói felület, a keresési lehetőség és a kényelmes vásárlási folyamat, valamint a közösségi hálózatokhoz való kapcsolat. Az e-kereskedelem töretlenül fejlődik. A Forrester Research becslése szerint az online értékesítés globális összértéke ebben az évben eléri a ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr82542421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása