Trend 2008 (by Gina)
2008. június 17. írta: vecseilaszlo

Trend 2008 (by Gina)

Trend 2008 (by Gina)



Forrás: Gina blogja - In love with pixels


Berényi Konrád http://onlinemarketing.blog.hu/2008/06/16/trendek_2008_ban
indított egy mémet amelyben arra tett kísérletet hogy megjósoljon párat az évvégig esedékes trendekből. Nos, akkor csatlakozom:

Subnotebook: épp ma vetődött fel az egyik fórumon és véleményem szerint abszolút jogosan, főleg ha az év végéig gondolkodunk, hogy bizony elfognak itthon terjedni a subnotik. Kicsik, könnyűek, elférnek a retikülben, alkalmasak mindenféle alapvető feladatra amire szükségünk van ha úton vagyunk és szeretnénk ellenőrzni a leveleinket, dokumentumokat szerkeszteni vagy épp csetelni valami fontosról. Kéznél van konferencián, buszon-vonaton-autóban, nyaralásnál vagy épp a vécén ülve-kinek hogy.

1024: vannak akik temetnék már hogy ekkora szélességű felbontásra optimalizáljunk, de pont a subnotik korlátozott felbántási lehetőségeiknek köszönhetően ez még valószínűleg elég sokáig megmarad sztenderdnek.

Funkcionális webdesign: Mivel mindenki rá akar feküni a SEO-ra, a bravúros ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr35525500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása