Kétmillió felett az internet-előfizetések száma
2008. június 11. írta: vecseilaszlo

Kétmillió felett az internet-előfizetések száma

Kétmillió felett az internet-előfizetések száma



Forrás: mfor.hu - Menezsment Fórum


[...]

Tovább bővül az internet piaca
Az első negyedévben az internetpiac gyors bővülése tovább folytatódott: az internet szolgáltatók száma 417 volt, 72-vel több, mint egy évvel korábban. A piac erősen koncentrált, 19 cég tudhatja magáénak az előfizetések 90 százalékát.

Az első negyedévben az internet-előfizetések száma tíz százalékkal nőtt: március végén 34 százalékkal volt több előfizetés, mint 2007 azonos időszakában, áll a KSH közleményében.

A széles sávú interneten belül éves viszonylatban a kábelhálózatos előfizetések gyarapodtak gyorsabban, 46 százalékkal, míg az xDSL-előfizetések ennél kevesebbel, 20 százalékkal. A széles sávú (kábel- és xDSL-) internet-előfizetések száma egy év alatt 31 százalékkal nőtt ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr49514518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása